Раціоналізаторські ідеї у галузі розвитку водного господарства

Днями заступник начальника Виноградівського МУВГ по водним ресурсам Керечан Д.М. отримав черговий патент на винахід ( корисну модель). Всього у творчому доробку молодого науковця на даний момент 4 патенти-це патенти на різні види берегоукріплювальних та русло регулювальних споруд, та більше 50 авторських свідоцтв на раціоналізаторські пропозиції. Підготовлено ще одну заявку на отримання патенту. Коло інтересів раціоналізатора не обмежується берегоукріплювальними та русло регулювальними спорудами. Ним розроблено ряд пропозицій щодо вдосконалення роботи з експлуатації каналів та споруд на них, покращення ефективності використання малої механізації, автотракторної техніки.

 

У Виноградівському МУВГ до роботи з раціоналізаторства активно залучаються й інші спеціалісти, беручи за приклад талановитого молодого керівника.

Приємно, що радісна звістка надійшла до творця винаходу напередодні професійного свята – Дня працівників водного господарства.

Щиро вітаємо патентовласника, здібного раціоналізатора і бажаємо йому здоров’я, невичерпного натхнення, творчої наснаги, нових ідей та дальших успіхів у винахідницькій діяльності.

Виноградівське МУВГ

438 переглядів