Фахівці БУВР Тиси взяли участь у семінарі фінансово-економічних служб Держводагентства України

17-18 травня 2012 р. в Дністровсько-Прутському басейновому управлінні водних ресурсів м. Чернівці відбувся семінар фінансово-економічних служб Держводагентства України на тему: “Планування, облік та аналіз використання бюджетних коштів і державного майна галузі в умовах економічних реформ”.

В семінарі приймали участь головний бухгалтер Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Г.Губарчук і начальник відділу економіки Г. Дубович.

Діяльність Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів презентував начальник БУВР Я. Дзюба.

На семінарі виступили начальник фінансового відділу Держводагентства О. Андрєєв, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Л. Гапоненко, ректор ДІУЕВР О. Закорко, начальник відділу економіки та управління державним майном І.Овчаренко, старший викладач ДІУЕВР Л.Вербицька.

В доповідях виступаючих особливу увагу приділено управлінню державним нерухомим майном, експертній оцінці та передачі його в оренду. Було висвітлено нові економічні інструменти у впровадженні інтегрованого управління водними ресурсами, актуальні питання фінансово-економічної роботи, реформування системи бухгалтерського обліку бюджетних установ та перехід на міжнародні стандарти бухгалтерського обліку.

389 переглядів