Міжрайонні управління водного господарства проводять обкошування

На виконання вказівки БУВР р.Тиса від 14.05.12 р. № 01-09/562 та з метою ефективної експлуатації міжгосподарських меліоративних систем та гідротехнічних споруд здійснюється обкошування дамб, прибережних смуг водних об’єктів від трав’янистої рослинності.

Оглядачами Мукачівського міжрайонного управління водного господарства були проведені роботи по обкошуванню дамб і каналів на території Н.Давидківської, В.Лучківської та Ракошинської сільських рад. Загалом зусиллями оглядачів ГТС обкошено дамб і каналів по довжині 21,4 км/30,7 га, з них механізовано – 15,0 км/22,7 га, вручну – 6,4 км/8 га., в тому числі механізованим способом обкошено борщівника Сосновського з території площею в 2155 м.кв.

Працівниками Ужгородського МУВГ було проведено обкошування правобережної дамби р. Уж в межах міста Ужгород. Ділянка на якій проводились роботи включила в себе територію від транспортного мосту (біля готелю “Ужгород”) до підвісного мосту в Боздошський парк, вниз по течії річки.

Роботи проводились під керівництвом начальника Дільниці гірських річок – Матевки Ю.Ю. Дані роботи проводились спільно з міською радою.

Для обкошування дамби використовувалася відповідна техніка, а саме працювали косарки на базі МТЗ -82, ЮМЗ-6.

Ужгородське МУВГ

487 переглядів