БУВР Тиси приймає учасників ІІІ щорічної Школи з транскордонного співробітництва

11 травня 2012 року Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса прийняло учасників ІІІ щорічної Школи з транскордонного співробітництва “ВІДКРИВАЄМО МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ” (далі – Школа з ТКС). Організатори Школи з ТКС – громадська організація “Інститут Політичної Освіти”, якій надають підтримку Комітет Верховної Ради України з питань євроінтеграції та Фонд Едуардо Фрея – традиційно піднімають питання сучасного етапу розвитку транскордонного співробітництва і його перспектив, а також обговорюють проблеми і практичні особливості реалізацій міжнародних проектів в Україні.

Як і в попередні роки, на звернення організаторів заходу БУВР Тиси провело зустріч з учасниками цьогорічної Школи з ТКС з метою представлення інформації про міжнародне співробітництво управління, успішний досвіду з реалізації проектів технічної допомоги програм ТКС, а також про особливості процесу розробки й участі в конкурсах відбору для підготовки до підписання грантових угод.

Відповідні презентації були продемонстровані учасникам представниками відділу міжнародного співробітництва і відділу ГІС та інформаційного забезпечення БУВР Тиси.

Присутні серйозно, із зацікавленістю поставилися до наданої інформації, адже доповідачам на зустрічі задавалися численні питання.

Особливу подяку керівнику БУВР Тиси за сприяння усвідомленню учасниками Школи з ТКС реального масштабу проблем та можливостей в сфері транскордонного співробітництва висловив один з організаторів заходу, експерт Фонду Едуардо Фрея п. Альфред Еверс.

407 переглядів