Тячівське МУВГ працює над очищенням міжгосподарської меліоративної мережі

На виконання плану щодо підготовки меліоративних систем до вегетаційного періоду 2012 року, Тячівське міжрайонне управління водного господарство виконує роботи по очистці міжгосподарської меліоративної мережі.

На балансі управління знаходиться два канали міжгосподарської мережі загальною протяжністю 0,9 км. Управління запланувало на 2012 рік виконати обсяги земляних робіт по очищенню каналів в кількості 2,0 тис.м.куб.

Також працівники Тячівського МУВГ активно продовжують роботи по виконанню наказу БУВР Тиси щодо проведення місячника благоустрою та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області в зоні діяльності управління. Проводиться очистка від рослинності, заростів чагарнику та намулу міжгосподарського меліоративного каналу на околиці с.Тячівка. В роботі задіяна техніка бульдозер “Caterpillar”, екскаватор “Doosan”, а також засоби малої механізації (бензопили, кущорізи).

Роботи виконуються силами працівників управління в кількості 15 чоловік, повний обсяг робіт планується завершити до 20 квітня. Канал проходить неподалік від автодороги, яка сполучає місто Тячів та с.Тячівка.

Тячівське МУВГ

385 переглядів