Благоустрій бази Тячівського МУВГ

 

Благоустрій бази Тячівського МУВГНа щотижневій нараді в Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства, особлива увага приділяється питанню проведення заходів з благоустрою бази, упорядкування та санітарного оздоровлення території (вирубка чагарнику та сухостою, посадка нових паростків дерев та різних насаджень). Адже вже стало традицією щороку після танення снігу та з початком місячника благоустрою прибирати виробничі території, береги річок.

На нараді прийняли рішення щодо звернення до голів селищних, сільських та міських рад для залучення місцевих жителів до прибирання в прибережних захисних смугах річок, потічків, струмків.

Були розроблені заходи з благоустрою, упорядкування та санітарного оздоровлення території бази в 2012 р. Протягом цього періоду проводитимуться заходи, спрямовані на покращення стану довкілля, благоустрою виробничих баз Тячівського МУВГ.

Під час суботника були розпочаті роботи по покращенню естетичного вигляду бази Тячівської та Рахівської дільниць та прилеглих до них територій, були проведенні роботи по вирубці чагарнику, побілці та обрізуванні дерев, облаштування місця для відпочинку, висаджено саджанці плодових дерев, приведені в належний естетичний стан клумби. Крім того виконано побілку бордюрів та естакади на території виробничої бази.

Тячівське МУВГ

452 переглядів