Навчання та перевірка знань з охорони праці пройшла в Ужгородському МУВГ

Згідно із положенням про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, наказу Ужгородського МУВГ № 3 від 16 січня 2018 р. та наказу «Щодо протидії тероризму» було затверджено тематичний план підготовки інженерно-технічних працівників та робітників виробничих підрозділів управління з питань охорони праці на 2018 рік.

Відповідно до вказаного тематичного плану протягом лютого-травня були організовані та проведені навчання. За період навчання значну увагу приділяли питанням запобігання нещасним випадкам та травматизму на виробництві, організації роботи з охорони праці, зокрема створенню безпечних і здорових умов праці, гігієну праці та виробничого середовища (колективний та індивідуальний захист працівників), організацією робочих місць відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.

18 травня 2018 року у с. Червоне – комісією управління проведено перевірку знань з питань охорони праці машиністів насосних станцій, робітників Великодобронської дільниці, Дільниці гірських річок та профілактично-налагоджувальної дільниці.

Ужгородське МУВГ

 

 

608 переглядів