Ужгородське МУВГ працювало над очищенням меліоративного каналу

 

Ужгородське МУВГ працювало над очищенням меліоративного каналуПроведеними акціями по впорядкуванню та санітарній очистці водних об’єктів Ужгородське МУВГ продовжило естафету благоустрою територій в своїй зоні діяльності.

Працівники Ужгородського МУВГ активно розпочали роботи по виконанню розпорядження голови Закарпатської ОДА “Про благоустрій населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення територій області”. В минулу п’ятницю, незважаючи на невеликий дощ, було проведено очистку від рослинності внутрішньогосподарського меліоративного каналу К-1-1 с. Барвінок Ужгородського р-ну, який знаходиться на балансі Баранинської сільської ради. Канал проходить біля автодороги сполученням Мукачево-Ужгород. В роботі було використано засоби малої механізації (бензопили, кущорізи), а також для зрізання сухої рослинності косарку ГІДРОТ на базі трактора МТЗ-920.3.

Роботи виконували 14 чоловік з дільниці гірських річок та 15 чоловік з адміністративного управління. За день роботи приведено в належний стан канал по довжині 1,1 км, зібрано 14 м? сміття, а також очищено від намулу 8 дренажних гирл.

Одночасно працівники Ужгородської РДА проводили очистку узбіччя автодороги від побутового сміття.

В подальшому будуть проводитись роботи по благоустрою прилеглих територій насосних станцій противопаводкової бази в с. В.Добронь та будинку адмінуправління.

Ужгородське МУВГ

383 переглядів