У Виноградівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулися підсумкові збори трудового колективу та прийняття колективного договору

У Виноградівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулися підсумкові збори трудового колективу та прийняття колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом. У підсумкових зборах прийняв участь головний інженер Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Кисіль О. А.

Зі звітом про роботу Виноградівського МУВГ у 2011 році виступив начальник управління Сантай В.В. Він детально зупинився на всіх напрямках діяльності управління, а також на заходах протипаводкового будівництва, які проводилися на території діяльності управління в рамках виконання “Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 роки”.

Наступним звітувалася голова профспілкового комітету Любко В.М. про діяльність профспілкового комітету протягом 2011 року.

З співдоповідями виступили заступник начальника з водних ресурсів Керечан Д.М., начальник Батарської експлуатаційної дільниці – Егреші Й.І., начальник Сальвінської експлуатаційної дільниці – Ворю В.І., начальник експлуатаційної дільниці “Гірські річки” – Лешовський І.Й.

Головний інженер Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Кисіль О. А., проаналізувавши доповіді виступаючих, порівняв роботу управління за минулий рік з іншими міжрайонними управліннями водного господарства Закарпатської області, вказав на недоліки та шляхи покращення роботи у 2012 році.

На зборах був прийнятий колективний договір між адміністрацією та профспілковим комітетом на 2012-2015 роки.

Виноградівське МУВГ

440 переглядів