Працівники Мукачівського МУВГ займалися санітарною очисткою р.Латориці

 

Працівники Мукачівського МУВГ займалися санітарною очисткою р.ЛаториціЗасмічення річок в Закарпатті викликає сьогодні велику тривогу. І це не лише проблема водного господарства чи уряду, а й кожного із нас. Серйозної шкоди навколишньому середовищу засміченням річок, потічків, водойм завдає людина. Проблема існуватиме, доти, поки закарпатці не навчаться елементарно прибирати за собою і не засмічувати довкілля.

Так, на виконання розпорядження Мукачівської районної державної адміністрації від 21.03.2012 р. № 200 “Про благоустрій населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території району”, інженерно-технічними працівниками Мукачівського МУВГ 30 березня 2012 р. було проведено захід щодо очищення прибережної смуги р.Латориця в районі “Паланок” м.Мукачева.

В проведенні санітарної очистки від сміття прибережної смуги р.Латориця, взяло участь 33 працівників управління. Було очищено:

  • 150 м берега лівобережної дамби і заплаву р.Латориця в районі “Паланок” (вище автодорожнього мосту Берегово-Ужгород);
  • 150 м берега лівобережної дамби і заплаву р.Латориця в районі “Паланок” (нижче автодорожнього мосту Берегово-Ужгород);
  • 250 м правобережної дамби і заплаву р.Латориця.Очищено і вивезено 10 м3 сміття.

    Мукачівське МУВГ

  • 417 переглядів