В Тячівському МУВГ провели ряд заходів присвячених Дню охорони праці

На виконання наказу БУВР Тиси №17-АГ від 17.04.2018 року «Про проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні на рівні БУВР Тиси» працівники Тячівського МУВГ здійснили ряд заходів, направлених на увагу до проблем охорони праці.

В Тячівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Гренджі Донського та Косівсько-Полянській загальноосвітній школі проведено конкурс на кращий малюнок «Охорона праці очима дітей», а також прочитано лекції, основна мета яких підвищення рівня знань з безпеки та умов праці,  формування загальної культури охорони праці та свідомого ставлення школярів  до безпеки життєдіяльності, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя. Охорона праці – це захищене життя і здоров’я , отож учнів закликали  не бути байдужими до своєї долі, знати свої права і вміти їх захистити. За найкращі малюнки школярі отримали корисні призи від працівників Тячівського МУВГ.

Проведено конкурс на кращого працівника. Кращий працівник виконуючий обов’язки інженера з охорони праці В.Козичко нагороджений грамотою Управління виконавчої дирекції  фонду соціального страхування України в Закарпатській області за сприяння у реалізації державної політики у сфері соціального страхування та з нагоди Дня охорони праці.

В Тячівському МУВГ оформлено стенд присвячений Дню охорони праці.

 

Тячівське МУВГ

574 переглядів