У Виноградівському МУВГ провели «Тиждень охорони праці»

У Виноградівському МУВГ в період 3 20 по 28 квітня 2018 року проведено «Тиждень охорони праці». Згідно наказу відповідного наказу «Про проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні та на рівні Виноградівського МУВГ» від 18 квітня 2018 року за №38. Головною метою заходів Тижня було привернення уваги кожного працівника до усунення або мінімізації можливого рівня виробничих ризиків шляхом профілактики травматизму.

У рамках Тижня охорони праці вжито додаткових заходів щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та в побуті, підвищення рівня безпеки й умов праці у всіх структурних підрозділах та дільницях управління. Особливу увагу було звернуто  на забезпечення безпеки  обладнання та виробничих процесів, наявності та застосування засобів індивідуального захисту.

27 квітня 2018 року провідним інженером з охорони праці проведено бесіду з дітками на тему: «Особливості формування здорового способу життя у молодого покоління» та проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» в Виноградівській ЗОШ  №8 для діток 3-Б класу, так як девіз цього року  «Захищене і здорове покоління» .

Виноградівське МУВГ

 

584 переглядів