Рік минув – підводимо підсумки

У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулися загальні збори трудового колективу. Основними питаннями зборів було – підведення підсумків роботи колективу управління за 2011 р. та завдання на 2012 р., виконання колективного договір між адміністрацією та профспілковим комітетом, вибори нового складу профкому. Присутніми на зборах були від БУВР р.Тиси начальник Чіпак В.П. та голова об’єднаної профспілкової організації Смочков Г.Г, начальник відділу надзвичайних ситуацій Берегівської РДА Мушка В.В. та представники трудового колективу управління.

Перед колективом управління звітував начальник Берегівського МУВГ Ісак Ю.Ю..

Він ознайомив присутніх з основними здобутками за минулий рік, провів аналіз господарської діяльності управління, вказав про проблемні питання, які існують, визначив основні напрямки роботи та пропозиції щодо вдосконалення роботи управління. Зазначив, що за підсумками комплексної оцінки результатів діяльності організацій БУВР р.Тиси, управління зайняло друге місце серед водогосподарських організацій Закарпатської області і потрібно в цьому році докласти максимум зусиль, щоб рік закінчити з добрими результатами, забезпечити ефективне використання коштів Державного бюджету.

Далі перед присутніми виступив т.в.о. головного інженера управління Бомбушкар Ю.Ю., який зачитав внесені зміни до Колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом по виробничих, трудових, соціально-економічних статтях зобов’язань.

Голова профкому Хіміч Е.Е. у своїй доповіді детально зупинився на проведеній роботі профспілки за минулий рік.

Далі перед трудовим колективом виступив начальник БУВР р.Тиси Чіпак В.П. Він охарактеризував стан справ галузі після проведення оптимізації структури та складу водогосподарських організацій області, оцінив роботу управління за 2011 рік. Звернув увагу на завдання, які необхідно вирішувати в поточному році, вказав на недоліки, що мали місце в 2011 р. та зазначив, що в поточному році колектив управління повинен спрацювати ще краще, адже для цього є всі підстави, потрібна тільки більша активність кожного працівника.

Голова об’єднаної профспілки БУВР р.Тиси Смочков Г.Г. підсумував роботу профспілки БМУВГ за 2011 рік та побажав колективу плідної роботи без виробничого травматизму та дорожньо-транспортних пригод.

Берегівське МУВГ

414 переглядів