Заходи Мукачівського МУВГ до Всесвітнього Дня охорони праці

Охорона праці ― це система правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я і працездатності людини у процесі трудової діяльності.

З 21 по 28 квітня в Мукачівському МУВГ проводиться тиждень охорони праці.

26 квітня 2018 року в актовому залі управління провідним інженером з охорони праці Шпряха Г.Т. було проведено круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню охорони праці, який в цьому році проходить під девізом  «Контроль стану охорони праці» з порядком денним:

1. Диспут за круглим столом та перегляд презентації на тему «Контроль стану охорони праці»

2.  Релаксаційна хвилинка з працівниками управління.

3. Підведення підсумків виконання заходів до Дня охорони праці з відзначенням кращих працівників і спеціалістів, відділу, служби з охорони праці по підсумках роботи за 2017 рік.

Під час проведення заходу було заслухано звіт інженера з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху за 2017 рік та за І квартал 2018 року.

На виконання Законів України «Про охорону праці», «Про дорожній рух», Кодексу цивільного захисту України, відповідних рішень Кабінету Міністрів України, наказу БУВР Тиса №9 від 06.04.2018 року, наказу ММУВГ №68 від 12.04.2018 року, з метою підвищення ефективності роботи щодо попередження нещасних випадків, аварій і пожеж в Мукачівському МУВГ видано наказ «Про стан  охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки у 2017-2018році  в ММУВГ» та заходи з попередження випадків виробничого травматизму у 2018 році.

На виконання колективного договору по управлінню за розділом «Охорона праці», робітники забезпеченні спецодягом, спецвзуттям, миючими засобами, медикаментами, індивідуальними та колективними засобами захисту.

На протязі 2017 року та  I кварталі 2018 року в Мукачівському МУВГ – нещасних випадків, пожеж та дорожньо-транспортних пригод не було, в тому числі не виробничого характеру, посадові особи та спеціалісти ММУВГ  до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці не притягувались.

Основним завданням провідного   інженера  з ОП у 2018 році –  є організація проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних вироб­ничих факторів, запобігання нещасним випадкам на ви­робництві, професійним захворюванням.

Мукачівське МУВГ

724 переглядів