Бережіть цінний дар природи – воду!

Бережіть цінний дар природи- воду!, саме під таким гаслом відбулася екологічна акція присвячена Міжнародному дню води, що проводилася на Іршавщині в с.Ільниця за ініціативи працівників Берегівського МУВГ, голови сільської ради Симканинець В.А. та підтримки депутата Іршавської районної ради Павлище В.В. по очищенню прибережних захисних смуг від засмічення р.Ільнички.

Активну участь у цих заходах прийняли учні Ільницької загальноосвітньої школи та спортивно-гуманітарного ліцею.

Метою даного заходу було привернути увагу громадськості до дбайливого ставлення, раціонального використання та збереження природних і штучних водних об’єктів.

Води на планеті багато та лише 2,5 % води є прісною-придатною для життя. З кожним роком запаси прісної води на планеті зменшуються, однією з причин є людський фактор. Природна вода, яку людина може пити сирою не боячись собі зашкодити, є основою її здоров’я та довголіття.

Тому людина повинна зрозуміти, що без зміни ставлення до навколишнього середовища, підвищення власної свідомості, жодні закони, природоохоронні заходи, штрафні санкції не зможуть докорінно змінити ситуацію на краще.

Тож, щоб наступні покоління мали можливість споживати чисту воду, вже сьогодні кожен з нас, має усвідомити свою відповідальність за майбутнє.

Слід пам’ятати, що знищити завжди легко, а відродити не завжди можливо

Берегівське МУВГ

2 313 переглядів