З нагоди Всесвітнього дня води працівники Тячівського МУВГ привернули увагу школярів до водних ресурсів

Вже 20 років, як 22 березня відзначається Всесвітній день води. У 2005 році розпочалася Міжнародна декада “Вода для життя” – десятиріччя (2005 -2015 рр.) для активних дій покращення забезпечення людей питною водою та умовами санітарії. Всесвітній день води 2012 року пройшов під гаслом ” Вода і безпека харчування”.

Працівники Тячівського міжрайонного управління водного господарства привернули увагу школярів та вчителів ЗОШ №1 м.Тячів та смт.Буштино до водних ресурсів, його збереження та заощадливого використання води.

 

Для більш детального розкриття та висвітлення даної теми була обрана форма дискусії та перегляду слайдів. З почутого школярі зробили для себе висновки про те, що роль води для людини величезна. Сьогодні кожна людина може створити для себе умови збереження безцінного водного балансу шляхом правильної організації питного режиму.

Також розповіли про основні завдання Міжнародної декади дій “Вода для життя” .

На завершення ознайомили школярів про діяльність Тячівського міжрайонного управління водного господарства та роздали інформаційні матеріали по захисту від шкідливої дії води.

Школярі активно дискутували та висловлювали свою думку щодо збереження чистоти водних ресурсів. Самі активні отримали заохочувальні подарунки.

Тячівське МУВГ

377 переглядів