Виконання робіт з очистки водовідвідних каналів К-1, К-2 між селами В.Коропець-Кучава Мукачівського району

Мукачівське МУВГ в квітні місяці уклало договір з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій водовідвідних каналів К-1,К-2 (локально) між селами В.Коропець – Кучава Мукачівського району» на суму 39,7 тис.грн.

Робочий проект розроблений, згідно завдання на проектування, рішення виконкому Верхньокоропецької сільської ради, дефектного акту обстеження ділянки проектування у 2018 році.

Мета проекту – проведення комплексу робіт по організації поверхневого стоку шляхом благоустрою каналів К-1, К-2 між селами Верхній Коропець – Кучава з одночасним його поглибленням до проектних відміток та збільшенням площі поперечного перерізу з метою підвищення пропускної здатності каналів, що веде до покращення водно-фізичних властивостей ґрунтів та недопущення підтоплення прилеглої території.

На всій протяжності канал знаходиться в сильно-замуленому стані, що разом із наявними мало пропускними спорудами та неправильною забудовою, під час проходження зливових тривалих дощів спричиняє місцями повне або часткове підтоплення прилеглої території.

Виконано наступні види робіт:

–     розчистка каналу К-1 від намулу по довжині 100 м (локальні ділянки);

–     розчистка каналу К-2 від намулу по довжині 180 м (локальні ділянки)

–     демонтаж з/б труби на каналі К-2 D=0,5 м, L=5.0 м, із послідуючим монтажем з/б труби.

Всього обсяг земляних робіт – 485 м3,  довжина –  280 м.

Для розчистки водовідвідних каналів задіяний екскаватор Hitachi ZX-120 та для перевезення механізму автомобіль КрАЗ. Роботи на об’єкті виконані повністю.

Мукачівське МУВГ

688 переглядів