Мукачівське міжрайонне управління водного господарства активно долучилося до відзначення Всесвітнього Дня Води

22 березня у всьому світі відзначають Всесвітній день води. В попередні роки св’яткування Дня води проходило під гаслами: “Вода для спраглих міст”, “Турбота про водні ресурси – справа кожного”, “Вода світу: чи її достатньо”, “Підземні води – не видимий ресурс”, “Кожен живе нижче – за течією”, “Вода для ХХІ сторіччя”, “Вода для майбутнього”, “Вода для життя”, “Вирішення проблеми дефіциту води”, “Жінка і вода”, “Спільні води – спільні дії”, “Вода для здоров’я”, “Вода та катастрофи”, “Вода та культура”, “Вода та продовольча безпека”. Не випадково, що питанню водних ресурсів приділяється така увага.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня води 22 березня 2012 р. інженерно-технічними працівниками Мукачівського міжрайонного управління водного господарства було проведено санітарний день по очистці від засмічення р.Обавка в с.Чинадієво Мукачівського району та р.Латориця в с.Сусково Свалявського р-ну. В проведенні санітарної очистки прийняло участь 36 працівників, автобус, автомашина ЗИЛ-130. Було очищено 500 м. берегів р.Обавка біля с.Чинадієво та 300 м. – р.Латориця біля с.Пасіка, вивезено 15 м. куб. сміття.

Також працівниками управління було проведено ряд лекцій та бесід присвячених Всесвітньому дню води та розповсюджено інформаційні листівки в учбових закладах та громадських місцях.

 

 

 

Мукачівське МУВГ

501 переглядів