21 квітня 2018 року працівниками міжрайонних управлінь проведено щорічну акцію – День довкілля

На виконання доручення  Держводагентства України від 13.04.2018 року №2162/9/11-18 «Про проведення заходів з благоустрою» працівниками міжрайонних управлінь водного господарства 21 квітня 2018 року проведено щорічну акцію – День довкілля (день благоустрою).

Зокрема працівниками Мукачівського МУВГ виконані наступні роботи:

–   по благоустрою правобережної, лівобережної дамб та пойми річки Латориця в районі «Паланок» в м.Мукачево (очистка п/б дамби від бумбуку кущорізами, вирубка чагарнику, прибирання від побутового сміття, фарбування шлагбумів, побілка пікетажних стовпчиків)

– по благоустрою виробничої бази ремонтних майстерень та прилеглої території по вул.І.Франка в м.Мукачево, прибережних смуг річки Коропець (обрізка та формування кущів, побілка бордюрів, дерев, естакади)

– по благоустрою двору адмінбудинку та прибудинкової території (упорядкування клумб, обрізка та формування декоративних кущів)

Всього прибрано –  1,65 км прибережних захисних смуг. В прибиранні взяли участь 35 працівників Мукачівського МУВГ. Вивезено – 4,3 м3 сміття.

Берегівським міжрайонним управлінням водного господарства,  в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» було прибрано 3 га території, висаджено 40 дерев та 20 кущів,  упорядковано 150 м2 газонів та квітників, ліквідовано  3 сміттєзвалища, обсяг зібраного та вивезеного сміття  становить 23 м3.

Загалом участь у проведенні  Дня довкілля  прийняло  53 чоловіка Берегівського МУВГ.

Тячівським міжрайонним управлінням водного господарства було окошено 1,4 км правобережної водозахисної на р. Тиса в м. Тячів. Інженерно – технічними працівниками управління було зібрано та вивезено 6 м3 сміття з водоохоронної зони р. Тиса. В роботі було задіяно 2 одиниці техніки та 15 людей.

На Рахівській дільниці були проведені роботи по очищенню від сміття берегової лінії р. Тиса в смт. Вел. Бичків протяжністю 500м.

Було вивезено 4м3 сміття. В роботі було задіяно 8 чоловік та 1 одиницю техніки Тячівського МУВГ.

Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства було очищено площу прибережних захисних смуг в кількості 12,3 га, ліквідовано 4 несанкціоновані сміттєзвалища та вивезено побутового сміття в об’ємі 33 м³, проведені роботи по висадженню 47 саджанців дерев та 51 кущів.

В роботі було задіяно 75 працівників Ужгородського МУВГ.

Берегівське МУВГМукачівське МУВГТячівське МУВГ та Ужгородське МУВГ

715 переглядів