У Тячівському МУВГ підсумували здобутки року

В Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства 14 березня відбулися підсумкові збори трудового колективу та прийняття колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом. У підсумкових зборах приймали участь начальник басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Чіпак В.П., заступник голови Тячівської РДА Стан Ф.С., спеціаліст з технічного нагляду за будівництвом водогосподарських об’єктів області Державного підприємства “ОДБВО в Закарпатській області” Фединець М.М.

З звітом про роботу Тячівського МУВГ у 2011 році виступив начальник управління Коломис С.М. Він детально зупинився на всіх напрямках діяльності управління, а також на заходах протипаводкового будівництва, які проводилися на території діяльності управління в рамках виконання “Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 роки”.

В 2011 році у порівнянні з 2010 роком управлінню вдалося виконати та покращити техніко-економічні показники та збільшити надходження до спеціального фонду, а також висловив впевненість, що сьогодні потрібно не зупинятися на досягнутому і ставити перед собою нові завдання.

Наступним звітувався голова профспілкового комітету Новосильчук Й.М. про діяльність профспілкового комітету протягом 2011 року.

З співдоповіддями виступили в.о.головного інженера Тхорук М.М., головний бухгалтер Деревляник М.І., начальник відділу економіки і експлуатації меліоративних систем Ігнат Р.Р., головний механік Іоничев О.Л.

Заступник голови Тячівської РДА Стан Ф.С. подякував за злагодженість в роботі та за співпрацю з органами місцевого самоврядування. Підвів підсумки минулого року та розповів про плани на 2012 рік.

Начальник басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Чіпак В.П., проаналізувавши доповіді виступаючих, порівняв роботу управління за минулий рік з іншими міжрайонними управліннями водного господарства Закарпатської області, вказав на недоліки та шляхи покращення роботи у 2012 році.

На зборах був прийнятий колективний договір між адміністрацією та профспілковим комітетом на 2012-2015 роки.

Тячівське МУВГ

388 переглядів