Проведено топогеодезичні вишукування прикордонного каналу Дідівський Міц

15 лютого 2012 року, рамках заходів проекту “Підвищення готовності до паводків у Берегівській транскордонній польдерній системі зі спрямуванням на басейн каналу Чаронда-Латориця”, спеціалістами відділу комплексного проектування БУВР Тиси, Берегівського МУВГ разом з угорськими колегами Верхнє-Тисайської Дирекції водних справ було проведено спільні топогеодезичні вишукування магістрального каналу Дідівський Міц Берегівського району.

Ці роботи виконувались для вирішення проблеми підтоплення сільськогосподарських угідь та прилеглих населених пунктів на українській території і підготовки проекту щодо відводу паводкових та надлишкових внутрішніх вод на територію Угорщини.

В ході виконання робіт були виконані топогеодезичні заміри параметрів каналу Дідівський Міц на прикордонній ділянці на довжині близько 1,1 км, зафіксовані рівні затоплення прилеглої території.

В подальшому фахівці спільно опрацюють дані інженерно-топогеодезичних вишукувань, проаналізують причини затоплення та підтоплення прилеглої території, а також визначать шляхи вирішення цієї проблеми.

507 переглядів