В Берегівському МУВГ проведено командно-штабні навчання

Нещодавно на базі Берегівського МУВГ відбулись командно-штабні навчання по реагуванню на пропуск паводку, координації дій відповідальних інженерно-технічних працівників управління та місцевих Рад.

Навчання проходили за участю представника Міністерства з надзвичайних ситуацій полковника Денисенко С.С., начальника відділу ТЕБ та НС Берегівської РДА- Мушка В.В., начальника відділу експлуатації АІВС “Тиса” БУВР Тиси – Дуркот В.М.

Загалом учасників було ознайомлено з роботою аналітично-диспетчерської служби, центром локалізації паводків, перевірено готовність техніки та склад аварійного запасу матеріалів.

Начальник відділу експлуатації АІВС “Тиса” БУВР Тиси ознайомив з роботою радіорелейної лінії, що дає змогу використовувати надійний швидкісний канал передачі даних між Центром збору і обробки інформації АІВС Тиса та водогосподарськими організаціями, яка була змонтована в рамках виконання Комплексної програми протипаводкового захисту в басейні р.Тиса.

Велика увага була приділена заходам Комплексного плану дій по забезпеченню безаварійного пропуску паводків (списки аварійних бригад, схема оповіщення, робота насосних станцій, узгодження потенційно-небезпечних ділянок водозахисних споруд, інформація про введення ступенів протипаводкового захисту) та передачі інформації районним комісіям з питань ТЕБ та НС та БУВР Тиси.

Берегівське МУВГ

463 переглядів