Сніг завдав додаткових турбот господарникам та населенню області

В останні дні на зміну сильних морозів наш край опинився в зоні сильних снігопадів, заметілей. Великі сніги додали багато турбот господарникам та населенню області. Через непогоду декілька сіл Мукачівського району опинилися в сніговій пастці, стали відрізаними від автомобільного сполучення.

За зверненням Мукачівської райдержадміністрації по допомогу з розчищення від снігу автомобільних доріг долучилося, наданням відповідної техніки Мукачівське міжрайонне управління водного господарства.

Так, 6-9 лютого техніка управління була залучена до робіт з ліквідації снігових заметілей під’їзних доріг до сільських населених пунктів Пузняківці, Тростяниця і Грабово. Транспортне сполучення було відновлено. Однак 16 лютого, у зв’язку з сильними снігопадами, роботи знову були відновлені.

Господарські структури, в свою чергу, організовують розчищення від снігу прилеглих територій до адміністративних та виробничих будинків, а також недопущення обледеніння доріг та тротуарів, адже турбота про безпеку людей є обов’язком кожного підприємства.

Зранку 16 лютого до снігоприбирання території, прилеглої до адмінбудинку БУВР Тиси в обласному центрі на Слов’янській набережній, теж була залучена відповідна техніка.

339 переглядів