Представники БУВР Тиси взяли участь у святкуванні Міжнародного дня водно-болотних угідь

2 лютого світова громадськість відзначала Всесвітній день водно-болотних угідь. З цієї нагоди 3 лютого 2012 р. в Закарпатському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (керівник Геревич О. В.) відбулося святкування Міжнародного Дня водно-болотних угідь. У цій акції приймав участь й представник Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, головний спеціаліст відділу водних ресурсів, обліку використання вод та моніторингу довкілля Галина Видиш.

В акції приймали участь учні ужгородських шкіл, які продемонстрували присутнім свої найкращі роботи (малюнки, аплікації), присвячені водно-болотним угіддям Закарпаття. Учасники представили присутнім короткі рефератами про водно-болотні угіддя. Приємно, що багато дітей підготували і представили цікаві творчі матеріали, які свідчать про небайдужість учнів до природи краю.

Видиш Г. розказала про екологічні функції водно-болотних угідь як регуляторів водного режиму, про важливість збереження ВБУ як рекреаційного ресурсу в річковому басейні Тиси та надала учням відповідні еколого-освітні видання про річку Тиса.

Відділ водних ресурсів, обліку використання вод

та моніторингу довкілля

408 переглядів