Підготовка до командно-штабних навчань

Під головуванням  голови  Берегівської РДА  Іштвана Петрушки, відбулася нарада з питань підготовки до командно-штабних навчань  з органами управління та силами цивільного захисту області.

Участь у нараді  прийняв і заступник начальника Берегівського МУВГ – Козлюк М.Ф. та  керівники всіх задіяних у навчаннях органів, структур та організацій  Берегівського району.

Під час наради було розглянуто  склад всіх комісій штабу, включно із постійно діючою районною евакуаційною комісією, обговорено  координацію дій та районний план проведення навчань

Про створення та дії районного штабу з питань запобігання та оперативного реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру у 2018 році інформував Віктор Мушка – головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій.

На нараді  особливо було  відзначено, що під час проведення командно-штабних навчань  кожен   підрозділ  має працювати чітко і скоординовано, дотримуватися відповідних вказівок  та діяти відповідно до отриманої інформації.

Берегівське МУВГ

553 переглядів