Відновлюється адміністративний будинок Тячівського міжрайонного управління водного господарства

Будівлі Тячівського міжрайонного управління водного господарства побудовані в 1977 році. В минулому ці будівлі та підсобні приміщення використовувались, як цех по виготовленню залізобетонних виробів Закарпатського об’єднання “Агробуд”.

У серпні 1993 року ці будівлі були передані новоствореному Тячівському управлінню осушних систем та протипаводкових споруд, які на той час не використовувалися за призначенням і підлягали капітальному ремонту. Було проведено комплекс ремонтно-відновлюваних робіт по приведенню будівлі в належний стан та використання її як адміністративний будинок управління.

З того часу пройшло майже два десятки років і кожна будівля фізично зношується. На одній з нарад Тячівського міжрайонного управління водного господарства було піднято питання щодо покращення енергозбереження при експлуатації будівлі та підвищення комфортності приміщень.

Власні кошти управління були спрямовані на забезпечення відділів та дільниць комп’ютерною технікою, на проведення заміни старих вікон та дверей на нові сучасні та здійснення косметичного ремонту приміщень. Загалом було виконано роботи на суму 57 тис.грн., а косметичний ремонт кабінетів виконується за рахунок ресурсів управління.

Завдяки проведеній роботі не тільки буде мати естетичний вигляд адміністративний будинок управління, але й будуть зекономлені кошти за рахунок енергозбереження.

Тячівське МУВГ

557 переглядів