Водогосподарські організації Закарпаття на ІХ-му Міжнародному водному форумі “AQUA UKRAINE-2011”

Сьогодні, 8 жовтня, на території Міжнародного виставкового центру у столиці України відкрився ІХ Міжнародний водний форум “AQUA UKRAINE-2011”.

“AQUA UKRAINE” – це схвалений UFI (Всесвітнія асоціація виставкової індустрії) щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою застосування світових стандартів та передових досягнень у водному господарстві України.

Водний Форум “AQUA UKRAINE” проводиться у складі міжнародної спеціалізованої виставки і ряду науково-практичних конференцій “Вода та Довкілля”.

Водогосподарські організації Держводагенства України теж беруть активну участь в заходах, представляючи інформацію про діяльність у сфері управління та збалансованого використання водних ресурсів.

Зокрема, Басейновим управлінням водних ресурсів р.Тиса та ДП “Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів в Закарпатській області” на форумі представлено макет “Протипаводкова ємність на р.Іршава біля с.Загаття Іршавського району”, проводиться демонстрація роботи спільної українсько-угорської автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС “Тиса” в режимі on-line та виставлено розроблені інформаційно-довідкові видання.

460 переглядів