Працівники Берегівського МУВГ – в новому адміністративному будинку

3 листопада працівники Берегівського МУВГ урочисто відзначили новосілля в новому адміністративному корпусі, після проведення реконструкції, що проводилась в рамках “Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса Закарпатської області на 2006-2015 роки” по проекту “Реконструкція території виробничої бази Берегівського МУВГ” (загалом було здійснено реконструкцію адміністративного корпусу, ремонтно-механічної майстерні, складу аварійного запасу матеріалів, боксів та благоустрій території управління).

З цієї нагоди, за українським (християнським) звичаєм, було проведено обряд освячення, який провів отець Василій, настоятель Української православної церкви.

Після проведення обряду богослужіння та здійснення освячення всіх приміщень святою водою, настоятель церкви благословив всіх присутніх працівників та гостей на добрі справи та побажав Божого благословення.

Серед гостей привітати працівників управління приїхали представники Басейнового управління водних ресурсів р.Тиса, ДП “Об’єднаної дирекції будівництва водогосподарських об’єктів в Закарпатській області”, представники адміністрації та керівники водогосподарських організацій області.

Берегівське МУВГ

447 переглядів