Проходить практика студентів Національного університету водного господарства та природокористування у Виноградівському МУВГ

З 29 січня по 25 лютого 2018 року у Виноградівському МУВГ проходить виробнича практика студентів Національного університету водного господарства та природокористування, відповідно  до п.3,7 Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 8 квітня 1993 року №93.

Після проведення інструктажів з охорони праці, для кращого ознайомлення з діяльністю дільниць Виноградівського МУВГ, студенти разом з своїми керівниками практики побували на об’єктах Батарської дільниці, де проводились доглядові роботи. Тут їх проінформували про методи та засоби, що використовуються при експлуатаційних заходах, ознайомили з Батарською системою та показали основні гідротехнічні споруди. Студенти мали змогу побувати також на Теківській насосній станції, поблизу якої планується будівництво водозабірної споруди з р. Тиса. Їм розказали про реконструкцію лівобережної дамби р. Тиса та її важливе значення для Затисянщини Виноградівського району.

Проходячи виробничу практику, студенти також ознайомились з виконанням аварійно-невідкладних робіт в с. Липча на лівобережній дамбі р. Ріка та з роботою автоматизованої інформаційної – вимірювальної системи АІВС-«Тиса».

Виноградівське МУВГ

607 переглядів