Здійснення заходів по приведенню в належний естетичний стан виробничих приміщень та благоустрою території в Берегівському МУВГ

Здійснення заходів по приведенню в належний естетичний стан виробничих приміщень та благоустрою території в Берегівському МУВГ

На виконання вказівки Басейнового управління водних ресурсів р.Тиса, № 01.1-74 від 05.10.2011 р. в Берегівському МУВГ розроблені та затверджені плани заходів по приведенню в належний стан адміністративно-виробничих приміщень, благоустрою прилеглих територій, будівель насосних станцій, гідротехнічних споруд з визначенням строку та відповідальних осіб.

Згідно цих заходів було проведено благоустрій території управління: розчистка від рослинності та побутового сміття, впорядкування квітників.

Особлива увага була приділена на підготовку гідротехнічних споруд силами оглядачів до осінньо-зимового періоду /очистка споруд вручну від намулу та рослинності/.

Здійснено облаштування побутової кімнати для обігріву працюючих та прийняття їжі ремонтно-механічної майстерні, приведено в належний естетичний стан приміщення складу аварійного запасу матеріалів.

Наразі роботи тривають по випробовуванню котлів, перевірки газових лічильників, клапанів.

І надалі будуть здійснюватись роботи , згідно розроблених і затверджених заходів по перевірці технічного стану пересувної СНП 50/80, благоустрою та санітарній побілці, утепленню віконних рам насосних станцій та благоустрою відомчих садиб.

Берегівське МУВГ

627 переглядів