Державні службовці перевіряли темпи і якість виконання першочергових невідкладних робіт

Державні службовці перевіряли темпи і якість виконання першочергових невідкладних робіт.

В Іршавському районі продовжуються невідкладні першочергові роботи з ліквідації наслідків грудневого паводку по розчистці меліоративних каналів. Стан справ та темпи їх проведення днями перевіряли державні посадовці району- перший заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола, начальник з питань надзвичайних ситуацій РДА Юрій Химинець.

Нагадаємо, в районі проводяться роботи, згідно затвердженого переліку невідкладних першочергових робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 7-9 грудня 2010 р. Згідно цього затвердженого переліку, працівниками Берегівського МУВГ відновлювальні роботи проводяться в сс.Заріччя, Вільхівка та м.Іршава.

Під час робочого візиту посадовці райдержадміністрації зупинились в с.Заріччя, де разом з начальником Берегівського МУВГ Ісак Ю.Ю. перевірили якість і темпи виконання робіт. Загалом майже всі роботи по розчисці меліоративних каналів на території Зарічанської сільської Ради управління завершило вчасно. Залишилось закінчити ряд незначних робіт.

У с.Вільхівка вже зробили більшу частину робіт, а це понад 80 % від запланованого. По цьому населеному пункту виникають спірні питання. Деякі місцеві жителі для власних потреб побудували допоміжні споруди, не дотримуючись законодавства щодо захисних смуг та не охоче ідуть на співпрацю, не хочуть зрозуміти , що справа- на користь всієї громади. Це дещо ускладнює робочий процес.

Тут також потрібно підремонтувати й міст через дорогу у напрямку Великого Раківця, щоб збільшити пропускну спроможність. За дорученням І.Мошколи, цим питанням займатиметься райавтодор. Всі ці питання, безперечно потрібно вирішувати, адже це гальмує процес проведення робіт з розчистки каналів та приведення їх в належний стан.

У м.Іршава, по р. Синявка працівники управління відновлювальні роботи завершили згідно з запланованими строками здачі об’єкту.

406 переглядів