Підготовка до осінньо-зимового періоду в Тячівському МУВГ

В Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства виконуються роботи по підготовці водогосподарсько-меліоративного комплексу управління до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

Інженерами відділу водних ресурсів та протипаводкового захисту управління, начальниками Тячівської та Рахівської дільниць у вересні поточного року було проведено обстеження гідротехнічних споруд для визначення обсягів ремонтних робіт на підготовчий період. Наразі очищено від замулення та захаращення водовипуски на гідротехнічних спорудах, оновлено маркування гідротехнічних споруд та виробничих об’єктах.

Також Тячівське МУВГ звернулося з запитом до органів місцевого самоврядування Тячівського та Рахівського районів щодо надання інформації про наявність аварійних бригад та їх оснащення, поповнення аварійного запасу матеріалів для забезпечення безаварійного пропуску можливого паводку в осінньо-зимовий період 2011-2012 років.

Після того, як в управління приходить інформація стосовно вищевказаного запиту, інженерно – технічними працівниками дільниць, відділу водних ресурсів та протипаводкового захисту проводиться огляд наявності по факту матеріалів аварійного запасу при міських, селищних та сільських радах. Обговорюються також важливі питання стосовно ситуацій, які можуть виникнути при паводках і повенях в осінньо-зимовий період, а також розглядаються плани дій управління і аварійних бригад в період виникнення надзвичайних ситуацій.

Тячівське МУВГ

510 переглядів