В Тячівському МУВГ відбулась зустріч з суб’єктами господарювання

29 січня 2018 року в приміщенні Тячівського МУВГ пройшла нарада з суб’єктами господарювання, що проводять роботи з розчистки русел річок за участі заступника голови Тячівської районної державної адміністрації В.О.Погар.

Основним питанням, яке розглядалося на нараді –  сплата коштів до фондів охорони навколишнього природного середовища, та  узгодження калькуляції собівартості 1 м3 річкових відкладів.

Начальник Тячівського МУВГ С.Стойка підсумував  надходження до фондів охорони навколишнього природного середовища станом на 01 січня 2018 року.

Суб’єктам господарювання, що проводять роботи з розчистки русел річок у Тячівському та Рахівському районі вкотре  зачитано «Заходи з регулювання водних відносин при проведенні робіт із розчистки русел річок у басейні р. Тиса в Закарпатській області» у редакції рішення Закарпатської  обласної ради від 30.11.2017 N 971, зокрема  розділ  4,   в якому наведено порядок  ведення обліку річкових відкладів  та звітності,  а також встановлені терміни сплати.  Наголошено, що за вилучені річкові відклади, виконавець робіт не пізніше 15-го числа місяця, що настає за звітнім, здійснює цільові та добровільні внески (відрахування) до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Прийнято спільне рішення, щодо забезпечення надходжень до фонду охорони навколишнього природного середовища, які в подальшому будуть направленні на розвиток водного господарства області.

Тячівське МУВГ

 

508 переглядів