Розповсюдження інформації природоохоронного значення через білборди

Інформаційні щити розташовують уздовж основних магістралей, на вулицях міст або в прямій видимості від масових скупчень людей. Увага автомобілістів, пасажирів і перехожих мимоволі фіксується на яскравих фотографіях чи малюнках.

По території Тячівського та Рахівського районів, пролягає дорога державного значення, на узбіччі якої розміщені інформаційні щити (білборди) Тячівського міжрайонного управління водного господарства. Білборди, як вид зовнішньої реклами, управління використовує для розповсюдження інформації природоохоронного значення. Вони містять інформацію про збереження берегів та русел річок в чистоті, про те, що річка єднає нас, про покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації, як на річках Тячівського та Рахівського районів, так і на прикордонній українсько-румунській ділянці річки Тиса, а також збереження їх природного стану.

У зв’язку з Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 453/2011 Про Положення про Державне агентство водних ресурсів України та наказу Державного агентства водних ресурсів України від 30 серпня 2011 року № 149 про реорганізацію Закарпатського облводгоспу у Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса працівниками Тячівського МУВГ завершились роботи по оновленню інформації та зміни назв на білбордах в с.Бедевля, смт.Солотвино Тячівського району та у Великому Бичкові Рахівського району

Тячівське МУВГ

441 переглядів