24 червня 2011 року проведено навчальний семінар на тему: “Ознайомлення із сучасним станом геоінформаційної системи (ГІС) Закарпатського облводгоспу та подальші перспективи її розвитку”.

24 червня 2011 року в облводгоспі був проведений навчальний семінар для спеціалістів облводгоспу і міжрайонних управлінь водного господарства (МУВГ) на тему: “Ознайомлення із сучасним станом геоінформаційної системи (ГІС) Закарпатського облводгоспу та подальші перспективи її розвитку”. Організаторами і виконавцями зазначеного семінару виступили працівники відділу ГІС та інформаційного забезпечення облводгоспу. Метою семінару стало ознайомлення учасників із здобутками створення геоінформаційної системи Закарпатського облводгоспу та подальшими перспективами її розвитку, освоїти навички користування геоінформаційною системою, обговорити можливості використання ГІС для оптимізації роботи відділів облводгоспу та МУВГ.

Під час проведення навчального семінару були представлені наступні доповіді за темами: “Геоінформаційні системи та їх можливості”, “Створення геоінформаційної системи Закарпатського облводгоспу”, “Подальші перспективи розвитку ГІС Закарпатського облводгоспу”. Було також практично показано можливості роботи з геоінформаційною системою облводгоспу та продемонстровано переваги електронного збереження, обробки, пошуку та аналізу інформації.

395 переглядів