Ремонтно-доглядові роботи на території діяльності Берегівського МУВГ

Для забезпечення стабільної роботи міжгосподарських меліоративних систем та гідротехнічних споруд основні зусилля служби експлуатації та експлуатаційних дільниць Берегівського МУВГ направлені на виконання ремонтно-доглядових робіт на міжгосподарській меліоративній мережі.

Загалом по Берегівській та Іршавській дільницях було виконано обкошування дамб і каналів по довжині 142,8 км.182 га, з них механізовано – 43,9.км/72,1 га, вручну – 98,9.км. 109,9 га.

Виконано очистку каналів від наносів та намулу в об’ємі 8,0 тис.м.куб.

Здійснено також побілку та фарбування гідротехнічних споруд на площі 2500 м.кв. відновлено інформаційні знаки та пікетні стовпчики в кількості 125 одиниць. Проведена хімічна обробка рослинності препаратом “Раундап” на площі 12 га.

Машиністами насосних станцій проведено благоустрій території на 9 насосних станціях, загальною площею 3,2 га. Насосні станції працювали згідно Правил експлуатації та здійснювали перекачку води для підтримання відповідного рівня води в каналах.

Загалом експлуатаційними підрозділами за січень-травень виконано ремонтно-доглядових робіт на загальну суму 305,1тис.грн.

Берегівське МУВГ

445 переглядів