Культуротехнічні роботи з покращенням екологічного стану каналу вздовж дороги Мукачево-Берегово на території Нижньокоропецької сільської ради

Мукачівське МУВГ в грудні місяці уклало договір з Нижньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Культуротехнічні роботи з покращенням екологічного стану каналу по дорозі Мукачево-Берегово на території  Нижньокоропецької сільської ради» на суму  29,574 тис.грн.

Мета проекту –  очистка від чагарнику придорожнього каналу довжиною 1,2 км вздовж дороги Мукачево-Берегово в с.Нижній Коропець для покращення пропускної спроможності,  запобігання засміченню побутовим сміттям, твердими побутовими відходами, утворенню  накопичень від сухої рослинності та чагарників.

Під час проведення обстеження виявлено, що укоси  каналу вкриті чагарником. Приканальна смуга шириною до 5-6 м вкрита рідкими чагарниками, а також частково зруйновані огороджувальні земляні вали, спостерігається  нерівномірна просадка грунту по всій довжині смуги.

Працівниками управління, проведено очистку та планування укосів приканальної смуги, вивезено  зрізаний та видалений  чагарник, коріння та інше сміття за межі населеного пункту у відведене місце, виконано культуротехнічні роботи, а саме:

–         вирiзання кущiв кущорiзом на прямих дiлянках. – 1400 м2

–         навантаження чагарників і дрібнолісся екскаватором  – 290 шт

–         планування укосiв виїмок вручну  – 230м2

–         планування укосiв i полотна насипів механiзованим способом – 3750м2

–         доробка грунту вручну  – 24,2 м3

Для розчистки водовідвідних канав була задіяна наступна техніка управління: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль КрАЗ.

Роботи на об’єкті виконані в повному обсязі.

Проведення робіт з очистки каналу від чагарнику

Очистка придорожнього каналу

Згрібання чагарнику та навантаження на автомашину

Мукачівське МУВГ

932 переглядів