У навчально-консультаційному центрі Національного університету водного господарства та природокористування м.Виноградів відбувся черговий захист дипломних проектів студентів

10 червня 2011 р в Закарпатському навчально-консультаційному центрі Національного університету водного господарства та природокористування м.Виноградів відбувся черговий захист дипломних проектів студентів спеціальності “Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання” механіко-енергетичного факультету заочної форми навчання.

До речі, це вже третій випуск студентів- спеціалістів водної галузі. Загалом тут отримують дипломи спеціаліста за такими спеціальностями: гідромеліорація, підйомно-транспортні машини і механізми, землевпорядкування і кадастр, облік і аудит, автоматизоване управління технологічними процесами, екологія та охорона навколишнього середовища.

В роботі державної екзаменаційної комісії взяли участь високоваліфіковані викладачі Національного університету водного господарства та природокористування м.Рівне та досвідчені спеціалісти з багаторічним досвідом роботи у галузі водного господарства.

Досить напруженим і цікавим був захист студентів, адже кожен майбутній спеціаліст захищаючи свій дипломний проект, окрім роботи механізмів та техніко-економічних параметрів конструкцій, розповідав про наукову новизну та відповідав на запитання членів екзаменаційної комісії. До всіх майбутніх спеціалістів ставились високі вимоги щодо їх багатосторонньої обізнаності.

Тематика дипломних проектів була направлена на покращення технологічних та експлуатаційних властивостей різних видів машин і обладнання.

Приємно відмітити, що вболівати за майбутніх спеціалістів та згадати пережиті миті хвилювання прийшли випускники попередніх випусків, нині спеціалісти водного господарства.

І наостанок директор НКЦ п.Нечидюк А.А. особисто привітав всіх студентів з успішним захистом дипломних проектів та присвоєння кваліфікації рівня спеціаліста за спеціальністю “Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання” та побажав їм нових здобутків і здійснення творчих планів.

457 переглядів