Тячівське МУВГ продовжує заходи з ліквідації наслідків шкідливої дії води в селі Руська Мокра

Село Руська Мокра відоме специфікою розташування населеного пункту серед гірських хребтів в Тячівському районі, за 67 км від центральної автотраси Мукачево-Івано-Франківськ, дороги до населеного пункту майже немає. В селі проживає приблизно 900 чоловік.

На річці Мокрянка, яка протікає через населений пункт, було відмічено цілий ряд аварійних ділянок зумовлених проходженням русло руйнуючих паводків. Склалася складна ситуація і після грудневого паводку в 2010 році. Після укладення договору з сільською радою, на одній із таких ділянок, Тячівське МУВГ виконало першочергові роботи на початку 2011 року.

По закінченню нерестового періоду оголошеного наказом Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Закарпатській області, який розпочався в квітні та завершився в кінці травня, Тячівське міжрайонне управління водного господарства розпочало виконання робіт на наступній ділянці у селі по об’єкту “Заходи для боротьби із шкідливою дією вод р. Мокрянка в с. Руська Мокра Тячівського району”, за кошти органів місцевого самоврядування. Заплановано виконання земляних робіт в об’ємі 860 м.куб. Для виконання цих робіт задіяна техніка відділу механізації МУВГ, в.т.ч. сучасного зразка – бульдозер “Caterpillar” та екскаватор “Doosan”.

432 переглядів