Відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників водного господарства

2 червня 2011 р. з нагоди Дня працівників водного господарства відбулися урочисті збори представників водогосподарських та будівельних організацій області.

Відкрили урочисте засідання з вітальними словами начальник Закарпатського обласного управління по меліорації і водному господарству В.Чіпак, директор державного підприємства “Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області” Р. Федів. У вітальних словах були відмічені здобутки колективу водогосподарників краю, партнерські, дружні відносини підрозділів Державного агентства водних ресурсів України в області у розбудові водогосподарського комплексу Закарпаття, а також у реалізації заходів Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса у Закарпатській області.

Працівників водного господарства області із професійним святом вітали перший заступник голови облдержадміністрації В.Закурений, перший заступник голови Ужгородської РДА В.Ледида, заступник міського голови Ужгорода Ю. Беляков, які подякували водогосподарсників за благородну і нелегку працю, побажали всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні поставлених завдань, розвитку і процвітань, творчих сил та наснаги.

За багаторічну сумлінну працю у водогосподарсько-меліоративному комплексі працівники галузі були нагородженні Почесними грамотами Держводагентства України, Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатської обласної ради, Ужгородської районної та міської ради і грамотами облводгоспу.

417 переглядів