У Тячівському МУВГ розпочалося косіння дамб

Утримання і обслуговування гідротехнічних споруд та елементів інженерного захисту – важливий напрям роботи експлуатаційної служби міжрайонних управлінь водного господарства. Завдання технічної експлуатації берегових укріплень і захисних дамб полягає у постійному утриманні їх в повній справності, забезпеченні стійкості, адже вони є найбільш важливими спорудами і працюють в складних умовах, приймаючи перші удари великої води.

Згідно вказівки Закарпатського облводгоспу №3/20-414 від 4 травня 2011 року та в зв’язку з активністю росту трав’яної рослинності, Тячівське міжрайонне управління водного господарства з 4 травня 2011 року розпочало роботи з окошування дамб і русел каналів від трави на міжгосподарській меліоративній мережі.

За період з 4 по 25 травня проводились роботи по окошуванню вручну на ділянках дамб річок Теребля (Чумалево, Буштино), Тересва (Ганичі, Нересниця, Терново), Шопурка (В.Бичків), Чорна Тиса (Кваси) і Тиса (В.Бичків, Хмелів, Рахів)

У заходах були задіяні всі оглядачі Тячівської та Рахівської дільниць, ними було виконано комплекс робіт на території площею в 11,2 га, довжиною 9,2 км.

Тячівське МУВГ

370 переглядів