У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулися щорічні іспити по перевірці знань по техніці безпеки та охороні праці

13 травня 2011 р. в актовому залі Берегівського міжрайонного управління водного господарства відбулися щорічні іспити по перевірці знань по техніці безпеки та охороні праці інженерно-технічних працівників управління.

Іспити приймала комісія, яка була створена наказом МУВГ № 34-В від 7.03.2011 р., до складу якої входили: гол.інженер Поважук М.С., гол.механік Цапулич Ю.Ю., гол. енергетик Буцко Е.Д., інженер по ТБ Станкулич Т.М, від Закарпатського облводгоспу на іспитах був присутнім головний спеціаліст з охорони праці Смочков Г.Г.

У вступному слові Смочков Г.Г. привітав присутніх з проведенням іспитів і коротко розповів про основні вимоги до інженерно-технічних працівників щодо знань по законодавчим, нормативним і правовим актам з охорони праці, електробезпеки, експлуатації насосних станцій, вантажопідйомних кранів.

Участь у проведенні іспитів прийняло 24 інженерно-технічних працівників.

Іспити проходили активно і цікаво, обговорювались найбільш проблемні питання по техніці безпеки і охороні праці.

На завершення Смочков Г.Г. відмітив хороший рівень знань з охорони праці та техніки безпеки працівників управління, звернув увагу всіх присутніх на крайню необхідність і в подальшому дотримання вимог техніки безпеки при виконанні будь-яких видів робіт та подякував від адміністрації облводгоспу за безаварійну роботу управління в 2010 році, адже в першу чергу ми повинні забезпечити пріоритет життя та здоров’я працюючих над виробничою діяльністю.

Берегівське МУВГ

349 переглядів