Святкування Дня Перемоги!

В честь 66-річчя із Дня Перемоги над фашистською Німеччиною, 6 травня 2011 року керівництвом Закарпатського облводгоспу та профкомом працівників управління облводгоспу було проведено зустріч з ветеранами Великої Вітчізняної Війни 1941-1945 років.

Начальник управління облводгоспу В.П. Чіпак відзначив роль кожного із ветеранів у Великій Вітчізняній Війні, їх трудову діяльність у післявоєнні роки, виніс подяку від імені адміністрації, та вручив квіти і грошову допомогу.

Профспілковим комітетом був організований “круглий стіл та фронтових” 100 грам. Ветерани обмінялись думками, враженнями про ті важкі і сурові часи війни. Також вони виразили вдячність керівництву за їх підтримку та надану допомогу.

Ветерани війни, які за станом здоров’я не змогли з’явитись на святкове зібрання були відвідані членами профкому. Їм також було вручено грошову допомогу та квіти.

Зустріч на честь Великої Перемоги пройшла у дружній і сердечній атмосфері.

9 травня 2011 року у День Перемоги працівники Закарпатського облводгоспу разом з громадськістю міста прийняли участь у загальноміському мітингу, та поклали квіти до Пагорба Слави.

354 переглядів