День охорони праці в Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства

Головний спеціаліст з охорони праці Пейтер Наталія Василівна організувала та провела 28 квітня в структурному підрозділі управління навчальну лекцію про додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та профзахворювання, підвищення рівня безпеки й умов праці.

Звернула особливу увагу слухачів на забезпечення безпеки обладнання та виробничих процесів, наявність та застосування засобів індивідуального захисту, також на те, що в хворобливому, алкогольному стані або під дією наркотичних засобів на робочому місці знаходитися та виконувати будь-які роботи суворо заборонено.

В Тячівському МУВГ Пейтер Наталія Василівна на посаді головний спеціаліст з охорони праці працює з листопада 1993 року. Основна робота її спрямована та направлена на створення безпечних і нешкідливих умов праці, недопущення нещасних випадків, виробничого травматизму, професійних захворювань та покращення умов праці на виробництві. Відрадно, що за цей період у роботі Тячівського МУВГ не зафіксовано жодного нещасного випадку та виробничого травматизму.

402 переглядів