День благоустрою в Ужгороді та області

День благоустрою в Ужгороді та області

На виконання наказу Держводгоспу №30 від 04.04.2011 “Про проведення місячника благоустрою” в рамках щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” та відповідного доручення Закарпатської ОДА за №06-17/805 від 08.04.2011 р., Закарпатський облводгосп 16 квітня 2011 р. провів День благоустрою територій підвідомчих управлінь, насосних станцій, виробничих баз, гідротехнічних споруд, прибережних захисних смуг річок, потічків, меліоративних каналів з залученням громадськості.

Зокрема, колектив апарату Закарпатського облводгоспу спільно з іншими обласними управліннями активно долучився до впорядкування території парку біля стадіону “Спартак” в м. Ужгороді.

Силами облводгоспу було очищено від побутового сміття, сухих дерев та кущів близько 200 м прибережної захисної смуги річки Уж.

Працівниками Ужгородського МУВГ 16 квітня 2011 р. було впорядковано території насосних станцій та виробничої бази в с. В. Добронь.

Берегівське міжрайонне управління водного господарства спільно з управлінням охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Закарпатській області провели очищення прибережної захисної смуги р. Боржава в с. Вари Берегівського району.

Колектив Виноградівського МУВГ спільно з громадськістю м. Виноградова прийняв активну участь у акції “Чистий берег – чиста Тиса”. Було прибрано територію вздовж р. Тиса в межах міста та вивезено десятки кубометрів побутового сміття з заплави р. Тиси.

Не залишились осторонь і Мукачівське МУВГ, яке в цей день приводило до належного естетичного та санітарного стану виробничу базу у с. Ракошино на Мукачівщині та насосних станцій управління, а також впорядкування прибережної захисної смуги р. Вича в с. Скотарське на Воловеччині.

Тячівське МУВГ в цей день привело в належний стан територію навколо автоматичних станцій вимірювальної системи “Тиса” в м. Тячів, Рахів, смт. Ясіня та В. Бичків. Спільно з громадськістю сіл: Чумалево, Вільхівці, Нересниця та Ганичі було прибрано прибережні захисні смуги вздовж водотоків та потічків.

Працівники водного господарства області з розумінням та відповідальністю долучились до проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою і надіються на те, що ця акція дасть поштовх для громад зрозуміти всю відповідальність за збереження річок та природи краю.

382 переглядів