Працівники БУВР Тиса пройшли навчання з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

11-13 грудня 2017 року згідно  розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації № 583 від 13.11.2017 року на «Про організацію функціонального навчання у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області» було проведено навчання керівників та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

З метою забезпечення своєчасного та якісного функціонального навчання керівного складу та фахівців попередньо було прийнято рішення про залучення до навчання спеціалістів з міжрайонних управлінь водного господарства у кількості 15 осіб і 5 керівників і фахівців БУВР Тиси.

Навчання проводили викладачі навчально-методичного центу цивільного захисту та безпеки  життєдіяльності Закарпатської області. Під час проведення навчальних занять були розглянуті питання захисту населення та організації їх дій у надзвичайних ситуаціях характерних для Закарпатської області.

Наприкінці проходження навчання викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області була проведена перевірка отриманих знань у сфері цивільного захисту.

631 переглядів