В Тячівському МУВГ йде підготовка до державного технічного огляду транспортних засобів

Тячівське МУВГ здійснює свою діяльність на території Рахівського та Тячівського (найбільшого в Україні) гірських районів.

Управління володіє невеликим парком машин та механізмів. Це спецмашини типу бульдозер, навантажувач, одноковшевий екскаватор, фронтальний навантажувач, вантажівки, самоскиди та автомашини для перевезення людей – легковий автомобіль, мікроавтобус, позашляховик, У відділі механізації працюють спеціалісти різноманітного професійного і кваліфікаційного складу – це водії, бульдозеристи, екскаваторники, трактористи -машиністи та зварювальник, які експлуатують та проводять відповідне обслуговування автотранспортної техніки. Для підтримання автотранспортної техніки в працездатному стані проводяться роботи по щоденному, сезонному обслуговуванню та поточному ремонту техніки.

На даний час активно проводяться роботи по підготовці автотранспорту до щорічного технічного огляду. Здійснюються ремонт та заміна пошкоджених вузлів та агрегатів. Машини повинні бути відповідно укомплектовані, мати належний зовнішній вигляд.

Поряд з використанням наявної техніки для перевезення працівників з важкодоступних гірських районів, виконання земельних, ремонтно-доглядових, будівельних робіт, робіт з капітального і поточного ремонту гідротехнічних споруд управління надає платні послуги з виконання робіт по перевезенню вантажів, виконання земляних робіт екскаваторами та бульдозерами, також по перевезенню важкої техніки причепом – трейлером.

Тячівське МУВГ

403 переглядів