Розчищено потічок Безіменний в селі Добрянське Тячівського району

Тячівським МУВГ за підтримки старости с. Добрянське,  Вільховецької об’єднаної громади, було виконано роботи по розчистці потічка Безіменний, який протікає через село Добрянське Тячівського району та ніс загрозу підтоплення багатьох дворогосподарст в середній частині села.

Під наглядом інженерів Тячівського МУВГ та місцевих мешканців, які входять до складу аварійно-відновлюваної бригади при сільській раді, розчищено від намулу та кам’яних наносів потічок  протяжністю 35м.

Тячівське МУВГ висловлює надію, що голови інших населених пунктів Тячівського району  візьмуть це до уваги та будуть більше співпрацювати в напрямку вжиття протипаводкових заходів, адже малі потічки в селах, розташованих  в гірських місцевостях, швидко замулюються і несуть загрозу підтоплення дворогосподарств та інфраструктури населених пунктів.

Маємо надію, що балансоутримувачі місцевих автодоріг також розчистять всі мости, які прокладені під автомобільними дорогами в селах Тячівського району, адже вони замулені на 60-80% та сповільнюють проходження води, утворюючи затори, що в свою чергу призводить до підтоплення.

Тячівське МУВГ

588 переглядів