Нарада-зустріч голови Держводагентства Овчаренко І.І. з керівниками водогосподарських управлінь

В рамках робочої поїздки Закарпаттям Голова Держводагентства п.Овчаренко І.І. провела на базі Берегівського міжрайонного управління водного господарства нараду-зустріч з керівниками, головними спеціалістами та фахівцями водогосподарської галузі Закарпатської області. В нараді прийняли також участь і керівники  публічних акціонерних  водогосподарських організацій.

У своєму виступі Ірина Овчаренко проінформувала присутніх про перспективи розвитку водного господарства, основні напрямки роботи та реформування галузі згідно європейських стандартів, зокрема, вимог Директив ЄС у сфері водної політики.

Зустріч проходила в діловій атмосфері в режимі діалогу. Представники управлінь активно підключилися до обговорення найбільш болючих і невирішених питань, що наразі існують в управліннях, зокрема були висвітлені експлуатаційні та фінансові аспекти.

Під час робочої зустрічі голова Агентства І.Овчаренко надала вичерпні відповіді на всі хвилюючі питання, порадила шляхи їх вирішення та подякувала всім присутнім за конструктивний  діалог і  порадила активно рухатись вперед.

На завершення зустрічі п. І.Овчаренко оглянула виробничу територію управління, ремонтно-механічну майстерню та склад аварійного запасу матеріалів.

Берегівське МУВГ

594 переглядів