Виконання ремонтно-доглядових робіт в зоні діяльності Берегівському МУВГ

Оглядачами гідротехнічних споруд Берегівського МУВГ продовжуються роботи над виконанням заходів з експлуатації гідротехнічних споруд відповідно до затверджених планів ремонтно-доглядових робіт. У жовтні місяці було здійснено ряд заходів, пов’язаних з покращенням технічного стану та приведенням в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд, зокрема :

– виконано доглядові роботи по обкошуванню та рубці чагарнику правобережної і лівобережної дамби р.Боржава в с.Боржава, міжгосподарських каналах МК-1, с.Бийгань, К-14 с.Яноші;
– побілка та маркування споруд в кількості 25 шт на правобережній та лівобережній дамбі р.Боржава в с.Боржава , с.Квасово, шандорної споруди на р.Боржава с.Вари Берегівського району ;
– проведено ревізію гвинтів шлюзів –регуляторів в кількості 4 шт. на каналі Мерце ПК 9+50, каналі Верке ПК 0+20, ПК 139+40, МК -3 ПК 46+63.

Також особлива увага приділена підготовці гідротехнічних споруд до осінньо-зимового періоду, так, згідно правил технічної експлуатації було знято верхній ряд щитів на греблі р.Боржава (ПК 47+50) в с.Боржава. Роботи проводились оглядачами гідротехнічних споруд Берегівської дільниці під контролем інженерно-технічних працівників.

Роботи по ремонту і експлуатації гідротехнічних споруд і надалі будуть проводитись згідно затверджених планів.

Берегівське МУВГ

577 переглядів